Masterclasses voor Bestuurders en Toezichthouders (Lid RvT / RvC) – met behulp van STAP-Budget.

In het kort:
Maastricht University, Supervisie Limburg en Bestuurderscentrum -landelijke- Masterclasses voor Bestuurders en Toezichthouders. Van deelnemers wordt verwacht dat zij ervaring hebben als toezichthouder óf dat ze zich terdege willen voorbereiden op een eerste toezichthoudende rol. De Masterclasses zijn tevens expliciet bedoeld voor directeuren, bestuurders en professionals die vakmatig met toezicht te maken hebben.

Duur en Opzet
Gedurende maximaal 24 maanden volgt u 6 Masterclasses van 3 uur. De Masterclasses gaan in op de thema’s als bv. belangenverstrengeling en integriteit, besluitvorming, toezichtdynamica, risicomanagement, medezeggenschap, stakeholdersmanagement etc. U bepaalt zelf de Masterclasses die u wilt volgen!

Diploma
U ontvangt van Maastricht University per masterclass een certificaat met 3 PE-uren. Als u deelneemt aan minimaal 6 masterclasses gedurende 2 jaar ontvangt u een certificaat van Maastricht University en komt u in aanmerking voor inschrijving als  gecertificeerd toezichthouder in het register van Maastricht University School of Business and Economics voor gecertificeerde toezichthouders.

Investering
Schrijft u zich in een keer in voor 6 Masterclasses dan komt u in aanmerking voor de maximale kortingstarieven. Bij toekenning van het STAP-Budget zijn de kosten voor dit hele traject voor u € 1.400,-  in plaats van € 2.400,-. (Vrijgesteld van btw).

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 79 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u tevens lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

Data 

Vanuit de agenda schrijft u zich in voor minimaal 1 Masterclass. De keuze voor de resterende Masterclasses volgen later.

STAP-budget aanvragen?

Heeft u belangstelling voor de Masterclasses voor Bestuurders en Toezichthouders en wilt u tevens gebruik maken van het STAP-budget, volg dan onderstaande stappen:

 • Schrijf u in voor de 6 Masterclasses door onderstaand inschrijfformulier toe te sturen. NB. In het opmerkingenveld geeft u aan welke Masterclass u als eerste gaat volgen.
 • Vanuit Maastricht University ontvangt u vervolgens een Aanmeldbewijs voor het volgen van 6 Masterclasses.
 • Met dit Aanmeldbewijs kunt u uw STAP-Budget vanaf 3 juli 2023 om 10.00 uur aanvragen via het UWV STAP portaal.
 • Uw eerste Masterclass start dan tussen 31 juli en 30 november 2023.
 • Als de Aanvraag goed gekeurd wordt, dan wordt het STAP-budget overgemaakt naar Maastricht University.
 • Het STAP budget dat wordt toegekend wordt in mindering gebracht op de factuur die u ontvangt voor uw deelname aan de Masterclasses voor Bestuurders en Toezichthouders.
  (NB. Voorbeeld: Als u een STAP-budget wordt toegekend van € 1000,-, ontvangt u een factuur voor 6 Masterclasses van € 1.400,- ipv € 2.400,-).

  Ik schrijf me in!

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie*

  E-mail*

  E-mail t.b.v. factuur*

  Telefoon*

  Organisatie*

  Uw Locatievoorkeur*

  Opmerkingen 1e Masterclass

  Voorwaarden

  Ik ga akkoord met de prijs van euro € 2.400,- (BTW is niet van toepassing).

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*

  Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van het STAP-Budget en ontvang graag een aanmeldbewijs waarmee ik mijn STAP-budget kan aanvragen*.

  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  Geef nog even deze code in : captcha

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.
  In deze link kunt u alle benodigde informatie vinden over het STAP-Budget. Rijksoverheid STAP-budget voor scholing en ontwikkeling

  * Verplichte velden