Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.


Op 1 juli 2022 viert de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) zijn eerste verjaardag. Tijd om eens stil te staan bij de vraag wat deze wet heeft gebracht. Welke ontwikkelingen zijn waar te nemen? Hoe heeft de praktijk gereageerd op de invoering en welke tips en tricks kunnen bestuurders en toezichthouders daaruit leren? Hoe belangrijk is het nu om ‘WBTR proof’ te zijn en wat nu als je niet ‘WBTR proof’ bent? En nog fundamenteler: Wat betekent ‘WBTR proof’ eigenlijk? In een webinar van circa anderhalf uur zal advocaat Armando Mosele van Valegis Advocaten op deze vragen ingaan en praat hij u bij over de ontwikkelingen sinds de invoering van de WBTR.

Op 1 juli kunt u dit webinar bijwonen! U bent dan weer helemaal op de hoogte van de ins en outs van deze wet! Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw eigen vragen te stellen!

Programma (van 09.30 – 11.00 uur) 
Armando Mosele neemt u mee in een interactief webinar. Het webinar biedt via een interactieve chatfunctie meer dan voldoende ruimte om vragen te stellen. Op die manier komt de nieuwe wet nog meer tot leven!

Over de Sprekers

Armando Mosele

Armando mosele

Armando Mosele

Armando is partner/advocaat bij Valegis Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Hij adviseert en procedeert met regelmaat over kwesties die de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuurders raken. Daarnaast is hij circa 10 jaar werkzaam geweest als curator en weet alles over Faillisementsrecht.

Mitchell is werkzaam als advocaat-stagiair bij Valegis Advocaten op de secties ondernemingsrecht en vastgoed. Voordat hij bij Valegis begon, werkte hij voor een financieel adviesbureau. Daar heeft hij zijn kennis van het recht weten te combineren met praktische ervaring met tal van financiële zaken.

Mitchell van den Barselaar

Over de doelgroep

Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

Over de kosten

Het webinar is gratis toegankelijk voor leden van Bestuurderscentrum en relaties van Valegis Advocaten.
Indien u nog geen lid bent, betaalt u de kosten voor het Jaarlidmaatschap (€ 79,- (excl. btw)). Door u in te schrijven op dit webinar ontvangt u een factuur voor het lidmaatschap, zodat u gratis kunt deelnemen aan o.a. dit webinar.

Schrijf u in!  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  E-mail t.b.v. factuur*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Provincie *
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  Geef nog even deze code in : captcha

  * Verplichte velden
   
     
   

  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!