Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De top in non-profit organisaties bezien vanuit selectie.

Als toezichthouders vervult u vier rollen, waaronder de werkgeversrol. Hierin bent u onder meer verantwoordelijk voor beloning, ontslag, ontwikkeling en benoeming  van de bestuurders. Tijdens deze Inspiratiesessie gaan we nader in op het selectieproces dat leidt tot de benoeming van een bestuurder. Na afloop van de Inspiratiesessie bent u bekend met de valkuilen van het selectieproces, en weet u belangrijke risico’s in het proces te beperken, zodat u in staat bent de beste kandidaat te selecteren.

 

Over de spreker

MORRIS OOSTERLING
Morris Oosterling studeerde economie aan de Rijksuniversiteit Groningen.  Hij is zijn loopbaan begonnen als beleidsonderzoeker, waar hij zich verder heeft bekwaamd in governance en strategie in de non-profit sector. In de afgelopen jaren heeft Morris promotieonderzoek uitgevoerd bij TIAS School for Business and Society. Dit leidde ertoe dat hij in juli 2019 is gepromoveerd aan Tilburg University met zijn proefschrift ‘Op zoek naar leiderschap: de top in non-profit organisaties bezien vanuit selectie’. Tegenwoordig is hij als onderzoeker, adviseur en coach werkzaam bij Aizen Wetenschap in Bedrijf.

 

Doelgroep
Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

 

Kosten
Deze workshop is gratis voor leden van Bestuurderscentrum.

 

Annuleren
Annulering van deelname van gratis bijeenkomsten vindt plaats conform onze voorwaarden.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 78 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  E-mail t.b.v. factuur*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Provincie *
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  Geef nog even deze code in : captcha

  * Verplichte velden
   
     
   

  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!