Laden Evenementen

Het onzichtbare zichtbaar maken!

Hoe komt het toch dat het traject van ambitie naar implementatie vaak zo lastig is?
Cultuur is hierbij essentieel, echter hier is vaak lastig echt grip op te krijgen.

Om goed toezicht te houden, te besturen en samenwerken is het belangrijk om te begrijpen waar gedrag vandaan komt. En is er wel voldoende diversiteit in denk- en gedragspatronen of is er sprake van een monocultuur? Wat zijn de effecten van de leiderschapsstijl in de organisatie en de onderstroom? Zijn ze wel ‘in control’, hoe zit het met vertrouwen, draagvlak en loyaliteit? Deze en andere thema’s gaat u meer zicht op krijgen in deze masterclass.

Niet alleen aandacht voor bovenstroom thema’s in de organisatie maar vooral ook de onderstroom is essentieel gezien de impact hiervan op het resultaat van de organisatie.

Om er meer zicht op te krijgen is het belangrijk om goed “te snorkelen” in de boardroom en de organisatie teneinde effectieve interventies te kunnen doen.

Een inspirerend programma met niet alleen veel inzichten maar vooral ook handvaten die de volgende dag direct toepasbaar zijn. Een krachtig zelfreflectie instrument maakt onderdeel uit van dit programma. Middels een duidelijke rapportage krijgt u inzicht in uw eigen “bedrading” en wat dat betekent voor de toezichthoudende rol en boardroom dynamiek.

Een interactieve aanpak en casuïstiek in dit programma zorgt ervoor dat u maximale toegevoegde waarde ervaart.

Over de organisatie
In samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics organiseert Bestuurderscentrum nu ook Masterclasses voor bestuurders én toezichthouders.

Maastricht University School of Business and Economics is geaccrediteerd door EQUIS (European Quality Improvement System), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en AMBA (Association of MBAs). De Universiteit voldoet daarmee aan de voorwaarden die onder andere VTW, Aedes en NBA stellen aan de toekenning van PE-uren.

Over de spreker

Peter Linssen

Peter LinssenIr. Peter Linssen (1963). Bioloog, trainer, coach, spreker, ondernemer, facilitator. Oprichter van Ember BV ( training, coaching, assessments) in 2001. Peter is gespecialiseerd in leiderschaps- en teamontwikkeling, heeft ruime ervaring in tal van organisaties en branches en daarnaast veel ervaring met boardrooms (RvB/ RvC).

Doelgroep
Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

Kosten
De kosten bedragen € 525,-. BTW is niet van toepassing.
Dit is inclusief test en persoonlijk rapport. Met deze rapportage krijgt u inzicht in uw eigen “bedrading” en wat dat betekent voor de toezichthoudende rol en boardroomdynamiek.
Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u van de Universiteit van Maastricht een certificaat van deelname.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 79 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

PE-Punten
De masterclass is geaccrediteerd voor 4 PE-Punten.
Na het volgen van 6 masterclasses wordt u ingeschreven in het register van Maastricht University als gecertificeerd toezichthouder.

Als u zich voor het voorjaar 2022 in één keer tegelijk aanmeldt voor deze en meerdere PE-masterclasses voor toezichthouders en bestuurders gelden de volgende kortingstarieven: 2 masterclasses € 800,-, 3 masterclasses € 1.125,- en 4 masterclasses € 1.400,-. (NB. Bij keuze van deze Masterclass kiest betaalt u op de kortingstarieven eenmalig € 100,- extra. (in verband met uw persoonlijke test en rapport)   Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  E-mail t.b.v. factuur*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Provincie *
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ga akkoord met de prijs van euro 525,-. BTW is niet van toepassing. Inclusief persoonlijke testrapportage en certificaat*
  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  Geef nog even deze code in : captcha

  * Verplichte velden
   
     
   

  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!