Laden Evenementen

Wees voorbereid als je de deur uit gaat!

De wijze waarop een organisatie omgaat met haar externe stakeholders is belangrijk, in het bijzonder waar deze organisatie zich beweegt in een complex krachtenveld. Stakeholdersmanagement kan een waardevol instrument zijn om issues extra te belichten of juist niet, om invloed uit te oefenen, om een leidende rol in de sector te kunnen vervullen en bij het aangaan van strategische allianties en samenwerking. Maar welke rol heeft de raad van toezicht in dat kader? Die van ambassadeur, controleur, toezichthouder (RvT/RvC), meewerkend voorman of vrouw. Is de voorzitter van de Raad van Toezicht het gezicht van de organisatie? Of dient dit enkel en alleen de bestuurder te zijn? Wat zijn de kaders en de risico’s? Wie zijn de externe stakeholders eigenlijk en welke rol hebben zij ten opzichte van de organisatie? Deze vragen en meer zullen met u worden besproken aan de hand van de kaders van wet- en regelgeving, samenwerkingsvormen, de rol van financiers en uiteraard sprekende praktijkvoorbeelden.

Over de Organisatie

In samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics organiseert Bestuurderscentrum de Masterclasses voor bestuurders en toezichthouders.

Maastricht University School of Business and Economics is geaccrediteerd door EQUIS (European Quality Improvement System), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en AMBA (Association of MBAs). De Universiteit voldoet daarmee aan de voorwaarden die onder andere VTW, Aedes en NBA stellen aan de toekenning van PE-uren.

Over de Spreker

JUDITH WINTGENS

Judith is partner bij Boels Zanders en ondernemingsrechtspecialist waarbij zij zich in het bijzonder richt op de semipublieke sector. Zij leidt het Team Zorg van Boels Zanders en maakt tevens onderdeel uit van het Team Onderwijs. Zij begeleidt en adviseert inzake overnames, fusies, joint ventures en andere samenwerkingsvormen. Daarbij adviseert zij over complexe governance en medezeggenschapsvraagstukken, corporate structures, kwaliteitszorg en compliance. Zij is tevens verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit Maastricht waar zij colleges verzorgt over governance in de zorg en in het onderwijs. Daarnaast publiceert Judith ook regelmatig in vakbladen.

Over de doelgroep

Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

Over de kosten

De kosten bedragen € 475,-. BTW is niet van toepassing.
Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u van de Universiteit van Maastricht een certificaat van deelname.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 79 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

Over de PE-Punten

De bijeenkomst is geaccrediteerd voor 3 PE-Punten.
Na het volgen van 6 masterclasses wordt u ingeschreven in het register van Maastricht University als gecertificeerd toezichthouder.

Over de kortingstarieven

Als u zich voor het voorjaar 2023 in één keer tegelijk aanmeldt voor meerdere PE-masterclasses voor toezichthouders en bestuurders gelden de volgende kortingstarieven: 2 masterclasses € 900,-, 3 masterclasses € 1.275,-, 4 masterclasses € 1.600,-, 5 masterclasses € 2.000,- en 6 masterclasses € 2.400,-.

Schrijf u in!

  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie*

  E-mail*

  E-mail t.b.v. factuur*

  Telefoon*

  Organisatie*

  Provincie *

  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ga akkoord met de prijs van euro 475,-. BTW is niet van toepassing en inclusief certificaat*

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*

  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  Geef nog even deze code in : captcha

  * Verplichte velden

   

   

   

   


  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!