Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

LET OP! DEZE MASTERCLASS VINDT ONLINE PLAATS!

Daarnaast bieden we als geste de mogelijkheid aan om deze tevens fysiek bij te wonen op: 7 juli van 13.30 -17.00 uur in Eindhoven. Uiteraard zijn er aan deze optie geen extra kosten verbonden.

Wilt u van deze gelegenheid gebruik maken, vermeld dit op uw aanmeldingsaanformulier (opmerkingsveld)!

___

Van data naar besluitvorming.

Betrouwbare en relevante informatie zal in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Waar nu de eerste stappen zijn gezet, worden de vervolgstappen reeds gepland. Betrouwbare en relevante informatie wordt steeds meer een gezamenlijk speelveld van de business controller, de informatie manager en de primaire en ondersteunende proceseigenaren. Een goede implementatie hiervan vereist een lange termijn visie, waarbij de inrichting met de onderneming kan meegroeien. Deze masterclass gaat in op de vraag hoe betrouwbare en relevante informatie toegevoegde waarde levert voor de ontwikkeling en beheersing van de organisatie. De focus komt daarbij te liggen op de volgende onderdelen:

 • meetbaar maken strategische doelen;
 • vertaling naar rapportage / dashboard; en
 • toepassen en bijsturen.

Over de spreker
Daniel Klinkenberg, orgfit, thuis in stuurinformatieDrs. Daniel Klinkenberg RA RC

Daniel Klinkenberg is ruim 20 jaar actief in o.a. de sectoren zorg, wonen, onderwijs en gemeentelijke overheden. Hij is directeur van organisatieadviesbureau ORGfit. Zijn expertise ligt op het vlak van business intelligence, business control en change management.

Doelgroep
Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

Kosten
De kosten bedragen € 425,-. BTW is niet van toepassing.
Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u van de Universiteit van Maastricht een certificaat van  deelname.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 79 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

PE-Punten
De bijeenkomst is geaccrediteerd voor 3 PE-Punten.
Na het volgen van 6 masterclasses wordt u ingeschreven in het register van Maastricht University als gecertificeerd toezichthouder.

Als u zich voor het voorjaar in één keer tegelijk aanmeldt voor meerdere PE-masterclasses voor toezichthouders en bestuurders gelden de volgende kortingstarieven: 2 masterclasses € 800,-, 3 masterclasses € 1.125,- en 4 masterclasses € 1.400,-.

Meld u hier aan.  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  E-mail t.b.v. factuur*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Provincie *
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ga akkoord met de prijs van euro 425,-. BTW is niet van toepassing en inclusief certificaat*
  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.
  * Verplichte velden
   
     
   

  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!