Laden Evenementen

Van input naar output.

Wat zou het mooi zijn als alles wat we doen ten dienste staat van onze burger of klant? Dat we weten dat de dagelijkse resultaten die we boeken bijdragen aan datgene dat voor onze stad telt. Dat iedere medewerker ziet wat zijn/haar activiteiten bijdragen aan het grotere geheel. Dat heet: Sturen op effecten. Aan de hand van deze techniek maken we onderbouwde keuzes, hebben we een stuur in handen en verkleinen we onvoorspelbaarheden.

We pakken er tevens integrale opgaves mee vast. Samen aan tafel (met partners van binnen of buiten de organisatie) om vanuit verschillende perspectieven naar opgaves te kijken. Niet meer vanuit een verkokerde blik resultaten boeken maar samen ieder vanuit een eigen expertise of aandachtsgebied. Het bouwen van een woonwijk bestaat niet (meer) enkel uit het stapelen van stenen. Het zijn ook de expertises omtrent sociale cohesie, leefbaarheid, duurzaamheid, voorzieningen, infrastructuur en zelfredzaamheid die samen aan deze opgave werken.

Maar bouwen vanuit sturen op effecten gaat niet op een wankele basis. De fundering moet staan. Samen kijken we wat daarvoor nodig is en ruimen daarbij de buzz op die we daarbij tegen komen. We maken keuzes vanuit een gezamenlijk gedragen strategische visie en halen de burger of klant letterlijk naar binnen. Deze kan er vervolgens op vertrouwen dat wij ons niet laten afleiden door zaken die ons weghouden van onze opgave.

En het mooie is dat dit alles gebouwd is op kennis die u als professional al lang in huis heeft. Hoe mooi is dat! Je moet er wel geloof in hebben! Daar komen we op terug tijdens de masterclass Sturen op effecten – van input naar impact.   

Over de Organisatie

In samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics organiseert Bestuurderscentrum de Masterclasses voor bestuurders en toezichthouders.

Maastricht University School of Business and Economics is geaccrediteerd door EQUIS (European Quality Improvement System), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en AMBA (Association of MBAs). De Universiteit voldoet daarmee aan de voorwaarden die onder andere VTW, Aedes en NBA stellen aan de toekenning van PE-uren.

Over de Sprekers

Jeroen van Veen

Jeroen van Veen

Drs. J. van Veen is de inleider en de gespreksleider voor deze masterclass. Met een studieachtergrond in Bedrijfseconomie, Sociale psychologie en Control is Jeroen van Veen zakelijk actief geweest binnen de profit en de non-profit sector, in zowel commerciële als de beheersmatige functies. Dit alles in rollen op het gebied van financiële advisering, marketing, concern- en businesscontrol, risk, auditing, projectleiding en management. Zijn focus ligt daarbij vooral op de verbinding van commercie/bestuur en control.

Momenteel is Jeroen werkzaam als concerncontroller voor de gemeente Weert. In deze functie begeleidt hij directie en management onder meer in een effectieve aansturing van de organisatie en de verdere werking van de PDCA cyclus. Voordat hij bij de gemeente Weert is gestart, is hij circa 22 jaren werkzaam geweest in de financiële sector. Zijn ervaringen uit de profit heeft hij meegenomen naar de non-profit. Een belangrijke drijfveer voor hem in de non-profit is de route van input- naar waardensturing.

Over de doelgroep

Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

Over de kosten

De kosten bedragen € 475,-. BTW is niet van toepassing.
Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u van de Universiteit van Maastricht een certificaat van deelname.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 79 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

Over de PE-Punten

De bijeenkomst is geaccrediteerd voor 3 PE-Punten.
Na het volgen van 6 masterclasses wordt u ingeschreven in het register van Maastricht University als gecertificeerd toezichthouder.

Over de kortingstarieven

Als u zich voor het voorjaar 2023 in één keer tegelijk aanmeldt voor meerdere PE-masterclasses voor toezichthouders en bestuurders gelden de volgende kortingstarieven: 2 masterclasses € 900,-, 3 masterclasses € 1.275,-, 4 masterclasses € 1.600,-, 5 masterclasses € 2.000,- en 6 masterclasses € 2.400,-.

Schrijf u in!

  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie*

  E-mail*

  E-mail t.b.v. factuur*

  Telefoon*

  Organisatie*

  Provincie *

  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ga akkoord met de prijs van euro 475,-. BTW is niet van toepassing en inclusief certificaat*

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*

  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  Geef nog even deze code in : captcha

  * Verplichte velden

   

   

   

   


  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!