Laden Evenementen

Wanneer de theorie niet meer helpt; voorbeelden uit de praktijk

Een goed toezichthouder doet aan permanente educatie en kan bogen op ervaring. Maar soms slaat de vlam plotseling in de pan. Onenigheid tussen de toezichthouders of met de Raad van Bestuur. Vermoedens van fraude of ander ongewenst gedrag.

Op die momenten maak je plots meer uren dan normaal. Het aantal vergaderingen verviervoudigt en de kans om in de krant te komen explodeert. Opeens moet je als Raad kiezen voor eigen veiligheid of … die van de organisatie.

In dit seminar kijken we samen, interactief en stap voor stap naar reële casussen uit de praktijk, en onderzoeken we waar jouw kracht en oplossingsvoorkeuren liggen. Want een gewaarschuwd mens telt voor twee, maar een voorbereide toezichthouder voor vier.

Over de organisatie
In samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics organiseert Bestuurderscentrum nu ook Masterclasses voor bestuurders én toezichthouders.

Maastricht University School of Business and Economics is geaccrediteerd door EQUIS (European Quality Improvement System), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en AMBA (Association of MBAs). De Universiteit voldoet daarmee aan de voorwaarden die onder andere VTW, Aedes en NBA stellen aan de toekenning van PE-uren.

Over de spreker

Peter Thuis

Ir. Peter Thuis (MSc), 1970, studeerde Industrial Engineering & Management Science en International Business. Hij genoot executive onderwijs aan Harvard, Insead en de UM. Op dit moment volgt hij een master aan INSEAD op het gebied van (de psychologie) van de veranderkunde. Thuis is als bedrijfskundige werkzaam in de publieke sector. Hij publiceerde sinds 1996 regelmatig managementboeken. Daarnaast is hij geïnteresseerd in beleidsevaluatie van de lokale en provinciale overheid.

Bij ROC Gilde Opleidingen is hij bestuursvoorzitter. Verder is hij voorzitter van de RvT van Meandergroep en lid RvC van de Rabobank RE. Daarnaast bekleedt hij diverse bestuursfuncties bij LWV, Konnektos, SOM, Keyport en Crossroads. Peter brengt mensen in beweging.

Kosten
De kosten bedragen € 425,-. BTW is niet van toepassing.
Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u van de Universiteit van Maastricht een certificaat van deelname.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 79 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

PE-Punten
De bijeenkomst is geaccrediteerd voor 3 PE-Punten.
Na het volgen van 6 masterclasses wordt u ingeschreven in het register van Maastricht University als gecertificeerd toezichthouder.

Als u zich voor het voorjaar 2021 in één keer tegelijk aanmeldt voor meerdere PE-masterclasses voor toezichthouders en bestuurders gelden de volgende kortingstarieven: 2 masterclasses € 800,-, 3 masterclasses € 1.125,- en 4 masterclasses € 1.400,-.

  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie*

  E-mail*

  E-mail t.b.v. factuur*

  Telefoon*

  Organisatie*

  Provincie *

  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ga akkoord met de prijs van euro 425,-. BTW is niet van toepassing en inclusief certificaat*

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*

  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  * Verplichte velden

   

   

   

   


  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!