Laden Evenementen

Maastricht University en Bestuurderscentrum starten in februari 2023 met een nieuwe opleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in “het houden van toezicht”. Deelnemers zijn in potentie in staat om als lid van een Raad van Toezicht (RvT)  resp. lid van een Raad van Commissarissen (RvC) te kunnen functioneren.

De opleiding is zeer geschikt voor deelnemers die actief zijn of willen worden in besturen. Kenmerkend voor dit programma, is een theoretisch kader gekoppeld aan praktische ervaring als trainee bij een instelling of bedrijf. Alle actuele thema´s inzake Good Governance, Risicomanagement, Strategievorming en Finance worden interactief behandeld. Daarnaast zoomen we specifiek in op onder andere Toezichtdynamica (interactie tussen bestuur en toezicht), Belangenverstrengeling en Integriteit en de diverse facetten van Leiderschap, waarbij het motto is “begin bij jezelf”.

Ook is er voldoende ruimte voor onderwerpen die de groep voorstelt. Wij als initiatiefnemers selecteren de deelnemers, helpen met zoeken naar stageplaatsen, monitoren het hele proces en zorgen voor een persoonlijke coach gedurende het hele traject. Neem contact met ons op voor uitvoerige informatie. Om voldoende aandacht voor u te houden, is er een maximaal aantal deelnemers.

Duur en Opzet
Gedurende 18 maanden volgt u 8 masterclasses (1 per kwartaal) van 3 uur bij Maastricht University. Daarnaast loopt u stage bij de Raad van Toezicht (RvT) of Raad van Commissarissen (RvC) van een bedrijf of instelling.

Diploma
U ontvangt van Maastricht University per masterclass een certificaat met 3 PE-uren. Op het einde van de cyclus heeft u derhalve 24 PE-uren behaald. Ook wordt u ingeschreven in het register van Maastricht University als gecertificeerd toezichthouder.

Investering
De kosten voor dit hele traject bedragen € 3.750,- (Vrijgesteld van btw).

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 79 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

Data (De eerste twee opleidingsdagen vinden in Eindhoven plaats). Overige data volgen.

DATUM TIJDSTIP THEMA DOCENT
02 febr 2023
09.30-13.00 uur Governance Hans Hoek
02 febr 2023
13.30-17.00 uur Herijking strategie Maurice Franssen
07 jun 2023 09.30-13.00 uur BoardroomDynamics Peter Linssen
07 jun 2023 13.30-17.00 uur Digitale transformatie Jerry Lenaerts
21 sep 2023 09.30-13.00 uur Strategisch Risicomanagement Frank van Attekum
21 sep 2023 13.30-17.00 uur Belangenverstrengeling en Integriteit Hans Hoek
16 nov 2023 13.30-17.00 uur Duurzaamheid Tibor Goossens
16 nov 2023 13.30-17.00 uur Governance (thema volgt)
Schrijf u nu in en noteer de bovenstaande data alvast in uw agenda!  Ik schrijf me in!

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  E-mail t.b.v. factuur*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Uw Locatievoorkeur*
  In welke stage sector bent u geïnteresseerd
  Eventuele opmerkingen/bijzonderheden

  Voorwaarden

  Ik ga akkoord met de prijs van euro € 3.750,- (BTW is niet van toepassing).
  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  Geef nog even deze code in : captcha
  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  * Verplichte velden
   
     
   

  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!