Laden Evenementen

Meer dynamiek in uw bestuur vergroot uw bestuurskracht!

Als bestuurder of toezichthouder heeft u niet alleen te maken met de formele kant van het besturen en het toezichthouden; de regels, de wetten en de procedures maar zeker met elkaar als bestuurder en toezichthouder, in uw bestuur en in uw RvT.

Juist in die omgang, die informele kant, staat of valt de kwaliteit van uw bestuur.

Soms heeft u het idee dat er veel meer mogelijk is. Want te vaak is de som der delen minder dan het totaal. Dan lekt er bestuurskracht. Dan ontbreekt er enthousiasme en de volle overtuiging. En dat is jammer, want ook u heeft toch natuurlijk liever ‘meer vuur in uw bestuur’.

Wilt u meer weten en ervaren hoe u meer uit uw bestuur haalt, beter samenwerkt en dus ook meer resultaat boekt. Kom dan naar deze inspirerende workshop.

 

U ontdekt:

 • hoe te werken aan een open en lerende bestuurscultuur
 • hoe daarmee te starten
 • hoe de kracht van de groep te vergroten
 • hoe verandering en ontwikkeling op gang te brengen.

‘Meer vuur in uw bestuur’ geeft u enkele praktische en handige handvaten om de dynamiek in uw bestuur te vergroten: resultaatgerichter, directer, samen en verbonden.

 

Over de spreker

FRANK HOES
Frank HoesFrank Hoes traint, coacht en adviseert al 15 jaar bestuurders, managers en leidinggevenden op het gebied van leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling en besturen. Opgeleid als bedrijfseconoom, ervaring opgedaan als controller en leidinggevende, combineert hij in zijn werk soft én hard skills om zijn opdrachtgevers te helpen bij ontwikkeling, verandering en acute vraagstukken. Frank werkt voor maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties en beroepsverenigingen. Frank is tevens gastdocent en vakgroephoofd ‘ondernemen, bedrijfskunde en marketing’ op een HBO te Amsterdam. Ook is hij auteur van ‘Het witte konijn’. Het neemt je mee door de wondere wereld van eigenzinnig en inspirerend leiderschap.

 

Doelgroep
Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

 

Kosten
Deze workshop wordt gratis aangeboden aan leden van Bestuurderscentrum.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 79 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie*

  E-mail*

  E-mail t.b.v. factuur*

  Telefoon*

  Organisatie*

  Provincie *

  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*

  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  Geef nog even deze code in : captcha

  * Verplichte velden

   

   

   

   


  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!