Bel ons vandaag! 073 - 850 50 59|info@bestuurderscentrum-academy.nl

Belangenvereniging Sien heeft vacature voor Bestuurslid.

Belangenvereniging Sien l Houten l Zorg l Vacature voor Penningmeester.

Gezocht: Penningmeester voor bestuur belangenvereniging Sien

Belangenvereniging Sien komt op voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving. Sien helpt, adviseert en informeert bij belangrijke onderwerpen zoals geld, zorg en participatie. Samen met haar leden en vrienden zet Sien zich in voor een samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking gewoon kunnen meedoen, net als ieder ander.

Wie zijn wij?
Sien is meer dan zestig jaar geleden gestart als oudervereniging. Sien bestaat uit een kleine, gedreven werkorganisatie en een betrokken, collegiaal bestuur. Ons bestuur telt vijf leden. Zij hebben specialistische kennis over onze doelgroep en over de ontwikkelingen in zorg en maatschappij. Voor ons bestuur zijn we per direct op zoek naar een penningmeester.

Wat ga je doen?
Vanuit een actieve houding lever je een inhoudelijke bijdrage aan onze strategie.
Je bent, in samenwerking met Sien’s bureauhoofd, verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. De bestuursvergaderingen vinden ongeveer vijf keer per jaar plaats. Daarnaast zijn er incidenteel nog andere overlegmomenten.

Wie ben jij?
Vanuit een brede maatschappelijke belangstelling wil jij je inzetten voor het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en vrienden.
Je hebt aantoonbare expertise op financieel vlak en bent een (ervaren) collegiaal bestuurder. Je geniet ervan om financieel aan het stuur te zitten en raakt dat stuur in geen enkele situatie kwijt.

Het lukt jou om gemiddeld twee dagdelen per maand tijd vrij te maken voor Sien. Ben je een ouder of ben je familie van iemand met een verstandelijke beperking en/of ben je werkzaam in de zorg, dan is dat een pre. Sien werkt vanuit christelijke waarden, we gaan ervan uit dat je dit ondersteunt.

Wat bieden wij je?
De mogelijkheid om je passie voor mensen met een beperking om te zetten in bestuurlijke daadkracht. En de kans om je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving en in het bijzonder voor onze mooie, kwetsbare doelgroep. Bij het verzorgen van de boekhouding en het opstellen van de jaarrekening is er ondersteuning vanuit een accountantskantoor. De werkzaamheden rondom het innen en verwerken van contributies en donaties worden mede ondersteund door een administratiekantoor. Sien biedt je een goede reis- en onkostenvergoeding.

Interesse in deze betekenisvolle, mooie functie?
Neem dan contact met ons op! We zien je reactie graag tegemoet via info@sien.nl. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact op met bestuursvoorzitter Koos Spanbroek, telefoon 030 – 236 37 38.

2020-09-20T11:19:53+02:00
Go to Top