Kennispartners

Bestuurderscentrum-Academy biedt ondersteuning bij het uitoefenen van de bestuursfunctie of toezichthoudende functie op de gebieden netwerk, kennis en kunde. Om dit te bereiken werken we samen met een aantal mooie organisaties.

Organisaties met wie wij samenwerken:

Ook Samenwerken?

Heeft uw organisatie een specifieke expertise die bijdraagt aan de kennis en kunde van bestuurders of toezichthouders en bent u benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden. Neemt u dan contact met ons op!

Ik wil meer informatie

Voornaam* Tussenvoegsel Achternaam*

Geslacht* ManVrouw

Functie E-mail* Telefoon* Organisatie Vraag Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Bestuurderscentrum Ik heb het Privacystatement voor het formulier Informatie-aanvraag gelezen en ga hiermee akkoord.*

Geef nog even deze code in : captcha

* Verplichte velden        

Komende masterclasses

In de Masterclass Governance van verbindingen en samenhang komen de afwegingen vooraf, de verschillende constructies, rechtspersonen en de bijbehorende governance aan de orde en wordt ingegaan op de wijzen van besturen, toezichthouden op en verantwoording over verbindingen en samenhang tussen organisaties.

In de Masterclass ‘Belangenverstrengeling en Integriteit’ komt aan de orde wat onder beide begrippen wordt verstaan, in welke context ze gezien moeten worden en aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de begrippen concreter gemaakt.

Masterclass: Strategisch Risicomanagement.

23 september @ 13:30 - 17:00

Op welke wijze krijgt u als toezichthouder/bestuurder inzicht en grip op de risico’s in uw organisatie? In deze Masterclass bekijken we aan de hand van een praktijkcasus hoe een breed risicobegrip en een brede betrokkenheid van toezicht, bestuur en management in de praktijk kunnen worden gecombineerd.