PE-Peer to Peer: Groep

Peer to Peer kan plaatsvinden in een groep en is hetzelfde als intervisie. Intervisie kan als instrument worden toegepast voor deskundigheidsbevordering, waarbij deelnemers met elkaar meedenken en feedback geven over ingebrachte vraagstukken vanuit de eigen werksituatie. Wij werken hierbij met een ervaren intervisor. De Intervisiebijeenkomsten vallen onder ons aanbod van Permanente Educatie (PE).  Wij bieden u derhalve ook een Masterclass voor Bestuurders en Toezichthouders naar keuze aan indien u besluit deze Inspiratiebijeenkomsten te volgen.
Door uw eigen casussen in te brengen leert u van en met elkaar. Aan de hand van een casus krijgt u feedback, inzicht in de aanpak van anderen, advies en suggesties voor een mogelijke aanpak.
Belangrijke randvoorwaarde is vertrouwen en werken in een veilige omgeving.

 

Groepsgrootte
Een intervisiegroep bestaat uit 6 tot 8 deelnemers met een intervisor.
We werken met onderstaande doelgroepen:
 • Beginnende bestuurders en toezichthouders (< dan 2 jaar werkervaring)
 • Ervaren bestuurders en toezichthouders (> dan 4 jaar werkervaring)
 • Verenigingsdirecteuren
 • Bestuurssecretarissen
 • Voorzitters

 

Duur en Opzet
Elke Intervisie duurt 2 -2,5 uur.
Het startpunt vormt een ingebrachte casus van een deelnemer. Een casus kan betrekking hebben op onderwerpen gerelateerd aan oa. Risicomanagement, Bestuurdersaansprakelijkheid, Besluitvorming, Stuurinformatie, Financieel Toezicht, Duurzaamheid, Boardroomdynamiek etc.

 

Diploma
3 Intervisiebijeenkomsten:  12 PE-Punten
4 Intervisiebijeenkomsten:  15 PE-Punten
Zowel voor de Intervisiebijeenkomsten als voor het volgen van de Masterclass (naar keuze) ontvangt u een certificaat van deelname van de Universiteit van Maastricht.

 

Investering
3 Intervisiebijeenkomsten: € 1.050,-
4 Intervisiebijeenkomsten: € 1.300,-
Bij inschrijving kunt u tevens als aanvulling een Masterclass voor Bestuurders en Toezichthouders volgen. U maakt hierin een eigen keuze.

 

Eerstvolgende start
U kunt elk moment instappen.

  Inschrijven PE-Peer to peer: Groep

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie*

  E-mail*

  E-mail t.b.v. factuur*

  Telefoon*

  Organisatie*

  Aantal jaren ervaring als lid RvT*

  Provincie *

  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik kies voor 3 Intervisiebijeenkomsten en ga akkoord met de prijs van euro 1.050,-. Een Masterclass voor Bestuurders en Toezichthouders naar keuze is hierbij inbegrepen. Voor deze Masterclass ontvang ik een certificaat van de Universiteit van Maastricht. BTW is niet van toepassing.

  Ik kies voor 4 Intervisiebijeenkomsten en ga akkoord met de prijs van euro 1.300,-. Een Masterclass voor Bestuurders en Toezichthouders naar keuze is hierbij inbegrepen. Voor deze Masterclass ontvang ik een certificaat van de Universiteit van Maastricht. BTW is niet van toepassing.

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*

  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  Geef nog even deze code in : captcha

  * Verplichte velden