Brochure Permanente Educatie voor bestuurders en toezichthouders.

Bent u geïnteresseerd in Permanente educatie voor Bestuurders en Toezichthouders en wilt u als gecertificeerd toezichthouder opgenomen worden in het register van de University van Maastricht. Vraag vrijblijvend de informatiebrochure aan door onderstaand formulier in te vullen.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Geslacht* ManVrouw
Functie*
Organisatie naam
E-mail*
Postadres
Postcode en Plaats
*Verplichte velden. Op uw e-mailadres ontvangt u een automatische bevestiging van uw aanvraag.
Geef nog even deze code in : captcha

Ik meld me meteen aan voor de Nieuwsbrief: Masterclasses voor Bestuurders en Toezichthouders.*

Door mij te abonneren op een e-mailnieuwsbrief van Bestuurderscentrum.nl, ga ik akkoord dat ik als onderdeel van dit gratis abonnement ook informatie ontvang over relevante bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl. Wanneer ik deze informatie niet (meer) wil ontvangen, kan ik mij eenvoudig afmelden voor de e-mailnieuwsbrief. Dat kan via een link in elke e-mailnieuwsbrief.*

Ik heb het Privacystatement voor het formulier Nieuwsbrieven gelezen en ga hiermee akkoord.*

 

Komende masterclasses

In de Masterclass Governance van verbindingen en samenhang komen de afwegingen vooraf, de verschillende constructies, rechtspersonen en de bijbehorende governance aan de orde en wordt ingegaan op de wijzen van besturen, toezichthouden op en verantwoording over verbindingen en samenhang tussen organisaties.

In de Masterclass ‘Belangenverstrengeling en Integriteit’ komt aan de orde wat onder beide begrippen wordt verstaan, in welke context ze gezien moeten worden en aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de begrippen concreter gemaakt.

Masterclass: Strategisch Risicomanagement.

23 september @ 13:30 - 17:00

Op welke wijze krijgt u als toezichthouder/bestuurder inzicht en grip op de risico’s in uw organisatie? In deze Masterclass bekijken we aan de hand van een praktijkcasus hoe een breed risicobegrip en een brede betrokkenheid van toezicht, bestuur en management in de praktijk kunnen worden gecombineerd.