Laden Evenementen

Solliciteren en presenteren als bestuurder en toezichthouder!
Hoe vergroot u uw – online- zichtbaarheid als professional?

Hoe kunt u uw aanpak verbeteren om uiteindelijk Toezichthouder (lid RvT/Lid RvC) te worden bij de organisatie van uw keuze? Hoe zet u uw ‘persoonlijke merk’ neer en waar letten searchbureaus op bij het selecteren? Daar gaat deze interactieve Inspiratiesessie over!

In deze Inspiratiesessie delen we de inzichten omtrent Personal Branding. We nemen u als bestuurder of -aankomend- toezichthouder (lid RvT/RvC) mee in dit onderwerp . De sprekers geven u inzicht in de wijze waarop zij binnen hun searchbureau, als professionals hier dagelijks mee bezig zijn. Zij adviseren, interveniëren en toetsen hoe u uw ‘persoonlijke merk’ kunt inzetten in sollicitatie procedures of zelfs gewoonweg in uw dagelijkse leven…

Programma (van 07.30 uur – 10.30 uur)

Tijdens een ontbijtsessie in een van de leukste museacafe’s van Eindhoven reiken Pim van der Groen en Gijs van Bakel concrete handvatten aan waardoor u als bestuurder of toezichthouder beter kunt solliciteren en zichtbaarder bent als professional!

Over de Sprekers

Pim van der Groen l Gijs van Bakel

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte Pim van der Groen (1968) een aantal jaren als organisatieadviseur. Vervolgens zette hij de stap naar een Oostenrijkse executive search organisatie in Amsterdam en in 2002 begon hij bij Robert Walters. Hier kon hij zijn jarenlang gekoesterde internationale ambitie waarmaken door als senior consultant in Auckland (Nieuw Zeeland) te gaan werken. De passie voor het vak bracht hem in 2006 naar Eindhoven, waar hij het kantoor van Robert Walters heeft opgezet.

Gedurende de studie Human Resource Management & Psychologie, werkte Gijs van Bakel bij LTP business psychologen. Hier maakte hij ruim twee jaar lang deel uit van het assessment team, voordat hij na zijn studie overstapte naar een functie als sales manager bij re-integratiebureau Bijstand naar werk. Een functie waarin hij sales en HR kon combineren bleek de ideale match voor hem, waardoor hij in 2015 de keuze maakte om Robert Walters te komen versterken als recruitment consultant.

In de afgelopen jaren heeft Gijs zich snel ontwikkeld en veel ervaring opgedaan als finance recruitment consultant, met name in de not for profit sector. Als senior consultant heeft hij tal van succesvolle interim bemiddelingen op zijn naam staan. Gijs dankt zijn succes aan een goede samenwerking met zijn collega’s en opdrachtgevers, oprechte interesse en een ‘out of the box’ mindset. Sinds oktober 2021 zet Gijs de Lef Academy verder in de markt. Gijs is lid Raad van Toezicht bij het CKE in Eindhoven.

Over de doelgroep

Bestuurders en/of toezichthouders die zich beter in de markt willen zetten als professional! Aankomende bestuurders en/of toezichthouders zijn ook welkom!

Over de kosten

Het webinar is gratis toegankelijk voor leden van Bestuurderscentrum en relaties van Robert Walters.

Beperkte plaatsen. Vol is vol!

Schrijf u in!

  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie*

  E-mail*

  E-mail t.b.v. factuur*

  Telefoon*

  Organisatie*

  Provincie *

  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*

  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  Geef nog even deze code in : captcha

  * Verplichte velden

   

   

   

   


  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!