Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

“Bestuurders en Toezichthouders in de semi-publieke sector, zet u schrap! De Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) komt eraan!

Op 1 juli 2021 treedt de WBTR in werking. Wat regelt deze wet en wat verandert er voor u als bestuurder of toezichthouder in de semi-publieke sector? Loopt u als bestuurder of toezichthouder (lid RvT/RvC) persoonlijk meer risico met de WBTR? Moet u wellicht zaken aanpassen in uw statuten en/of dient u anderszins wijzigingen door te voeren in uw (governance)-structuur? Onder meer deze vragen zullen aan de orde komen in een interactieve webinar, verzorgd door Armando Mosele, Partner en advocaat bij Valegis Advocaten.”

Na afloop ontvangt u de wijzigingen in een notendop en tevens de wijzigingen per wetsartikel. Dat laatste is vooral handig als statuten of huishoudelijke reglementen moeten worden aangepast! Een duidelijk en vooral pragmatisch verhaal!

Op 25 mei kunt u dit webinar bijwonen! U bent dan helemaal op de hoogte van de ins en outs van deze wet! Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw eigen vragen te stellen! NB. Dit is het derde, maar ook laatste webinar dat wij over de WBTR organiseren! 

Programma (van 13.30 – 15.00 uur) 
Armando Mosele neemt u mee in een interactief webinar. Het webinar biedt via een interactieve chatfunctie meer dan voldoende ruimte om vragen te stellen. Op die manier komt de nieuwe wet pas echt tot leven!

Over de Spreker

Armando Mosele

Armando mosele

Armando is partner/advocaat bij Valegis Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Hij adviseert en procedeert met regelmaat over kwesties die de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuurders raken. Daarnaast is hij circa 10 jaar werkzaam geweest als curator en weet alles over Faillisementsrecht.

Over de doelgroep

Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

Over de kosten

Het webinar is gratis toegankelijk voor leden van Bestuurderscentrum en relaties van Valegis Advocaten.
Indien u geen lid bent, betaalt u de kosten voor het Jaarlidmaatschap (€ 79,- (excl. btw)). Door u in te schrijven op dit webinar ontvangt u een factuur voor het lidmaatschap, zodat u gratis kunt deelnemen aan o.a. dit webinar.

Schrijf u in!  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  E-mail t.b.v. factuur*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Provincie *
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  Geef nog even deze code in : captcha

  * Verplichte velden
   
     
   

  Deel deze bijeenkomst met uw volgers!